torsdag 15. mai 2014

www.airbnb.com

Hurra!
Da er vi i gang, igjen!
Kvelden i går besto av rydding, vasking, utedoen pyntet med bjørkeløv og godluktende spirea, senger redd opp og småplasser ute og inne ordnet med litt "Bonytt"- look etter beste evne...
Ja, nå var det så pent her at vi bare ville ha noen dager her sjøl!
Men- 17. mai får vi et par fra Italia på besøk, som vil besøke sin studerende sønn, samt oppleve nasjonaldagen i landet vårt! De skal bo på hytta vår i 3 døgn - vi har hatt en god del internetkontakt og det var veldig hyggelig å møte sjarmerende Stefano idag tidlig og gi han nøkkel og nødvendig info!
Det er like moro og spennende hvert år å bruke noe av sommeren på denne hyggelige aktiviteten.
Interessant og spennende å møte nye mennesker, som kan komme fra hele verden!
Vi startet for nogle år siden med gjester fra varme, eksotiske California, som kom en dag i mai og regnet sto i bakken fra første dag. Vi var ganske fortvilte - hvordan ville de oppleve Norge?
"Tusen takk for disse flotte dagene her! Mye regn, men vi har ruslet gjennom frodig, vakker skog ned til stranda, gått turer langs sjøen, kost oss med ei bok foran peisen".
Vi var så takknemlige!
De neste var fra Hamburg og ville bare bade i friskt sjøvann og kjenne skogslukta!
Den lille familien fra Tokyo storkoste seg med hengekøye og klatring i trær. Sønnen deres hadde faktisk ikke vært utenfor storbyen...Invitasjonen til deres hjem er selvfølgelig der.
Et par stjerneinteresserte ektepar fra Helsinki ville oppi mørke skogen en høstkveld for å kunne se "stjerneeksplosjonen" bedre.
Alle trivdes de på den lille, enkle hytta med utedusj og utedo! Neimen ikke rart vi blir overrasket, men også så utrolig moro og lærerikt om hvordan mennesket ønsker å leve en stakket stund.

Det enkle livet oppi skogen, men med en flott utsikt over Oslofjorden,- følge leia der Bastø-fergene møtes midt i alt det blå. Nyte fuglesangen fra tidlig morgen til sent, se og høre rugdetrekket i halvni-tida, forskrekket lytte til rådyrbukkens kraftige røst og ellers bare sitte i kveldssola- i stillheten.
Tror jeg forstår at de trives.

Vi setter veldig stor pris på alt vi lærer både av språk, om menneskene der ute, positiviteten deres, den spesielle kontakten via mail og så spennende å møtes! Alltid!

"Takk for oppmerksomheten"!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar